Ρίο 2016: Βγαίνουν τα ζευγάρια των τελικών

Written by  Σεπ 15, 2016

Τα ζευγάρια των δυο μεγάλων τελικών του τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο Ανδρών και Γυναικών θα γίνουν γνωστά απόψε μετά την διεξαγωγή των ημιτελικών στο Ρίο που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα επικράτησαν των αντιπάλων τους στους προημιτελικούς και πλέον, το τουρνουά μπαίνει στην τελική του φάση με την διεξαγωγή των ημιτελικών σε Άνδρες και Γυναίκες, με τους νικητές να διασφαλίζουν τη θέση στο βάθρο και να διεκδικούν το χρυσό μετάλλιο στους τελικούς του Σαββάτου και της Παρασκευής αντίστοιχα.

Στους προημιτελικούς των ανδρών, Ισπανία, ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Τουρκία θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό, καθώς επικράτησαν της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Αυστραλίας και της Βραζιλίας αντίστοιχα.

Νωρίτερα, στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 11-12, ο Καναδάς νίκησε εύκολα την Αλγερία με 70-51.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Καναδάς – Αλγερία (θέσεις 11-12) 70-51

Ισπανία – Γερμανία 70-66

ΗΠΑ – Ολλανδία 70-37

Μ. Βρετανία – Αυστραλία 74-51

Τουρκία – Βραζιλία 65-49

Το πρόγραμμα των προημιτελικών ξεκινά με τις αναμετρήσεις Μ. Βρετανία – ΗΠΑ και Γερμανία – Ολλανδία για το τουρνουά των Γυναικών, ενώ για τους Άνδρες τα ζευγάρια είναι Ισπανία – Μ. Βρετανία και Τουρκία – ΗΠΑ.

Νωρίτερα, θα διεξαχθεί ο αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 9-10 του τουρνουά των Ανδρών μεταξύ Ιαπωνίας και Ιράν.

 

Φωτό: rio2016

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.