Έμεινε κι ο Μάντζαρης για «μια νέα αρχή»!

Written by  Ιουν 16, 2017

Υπόθεση λίγων λεπτών ήταν και αυτή της ανανέωσης της συνεργασίας του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό, με τον διεθνή γκαρντ να συμφωνεί για νέο τριετές συμβόλαιο και να δίνει το σύνθημα για μια «νέα αρχή» στην ομάδα μετά την δύσκολη κατάληξη της σεζόν.

Μετά τον Γιώργο Πρίντεζη, οι εκπεφρασμένες προθέσεις και των δυο πλευρών επιβεβαιώθηκαν μετά από μια σύντομη συνάντηση του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον Παναγιώτη και το Γιώργο Αγγελόπουλο, με τη συμφωνία για νέο κλειστό τριετές συμβόλαιο να έρχεται χωρίς κόπο και με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι συνολικές απολαβές του παίκτη θα φτάσουν περίπου τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά το τέλος της συνάντησης, όλοι βγήκαν χαρούμενοι με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα. «Πάμε για μια νέα αρχή», δήλωσε χαρακτηριστικά και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τους συμπαίκτες του και «να συνεχίσουμε αυτά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν ξεκίνησε, όπως θα περίμεναν οι φίλοι του και αναμένεται να συνεχιστεί δυναμικά με τις αποδεσμεύσεις των ξένων που δεν θα συνεχίσουν, αλλά και με την εξέταση των μεταγραφικών στόχων που θα πλαισιώσουν το ρόστερ και θα δώσουν αυτό που έλειψε φέτος για να κατακτηθούν οι στόχοι.

Ο πρώτος παίκτης που φέρεται να ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών στη θέση «4» είναι ο Ερλ Κλαρκ, ενώ δημοσιεύματα φέρουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει τις περιπτώσεις του Στρέλνιεκς στα γκαρντ και του Τζάκσον που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.