Μάντζαρης: «Ό,τι πιο άθλιο να παίζουμε χωρίς κόσμο»

Written by  Νοε 25, 2013

Τα ρεκόρ δεν έχουν σημασία για τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ επεσήμανε για μία ακόμα φορά τη σημασία της παρουσίας του κόσμου στις εξέδρες.

 

«Μας έχουν πει πολλοί για το ρεκόρ, αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί και τα ρεκορ. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να παίξουμε όπως μπορούμε και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά», δήλωσε ο πλέι μέϊκερ των «ερυθρολεύκων», ενώ, αναφορικά με τις φωνές του προπονητή τους στο ημίχρονο, σχολίασε:

«Πρέπει να είμαστε σαράντα λεπτά συγκεντρωμένοι. Σε πολλά παιχνίδια έχουμε νεκρά διαστήματα και αναγκαζόμαστε να είμαστε πίσω στο σκορ και να κυνηγάμε. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας, έχουμε πει ότι στα παιχνίδια που δε μας στοιχίζουν ίσως να έπρεπε να κάνουμε και μία ήττα, για να βάλουμε μυαλό. Αλλά πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά και να είμαστε συγκεντρωμένοι όλη τη διάρκεια του κάθε αγώνα»

Ερωτηθείς, τελικά, για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα έπαιζε σε άδειο γήπεδο, ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξέφρασε το παράπονό του.

«Για έναν αθλητή είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει να παίζει σε άδειο γήπεδο. Το άθλημα είναι για να το βλέπει ο κόσμος, αλλιώς θα παίζαμε μόνο φιλικά. Καλούμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας την Πέμπτη και να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.