Τη γλιτώνουν με πρόστιμο Μπέγκιτς και Πρίντεζης

Written by  Νοε 29, 2013

Στα μαλακά φαίνεται ότι θα πέσουν οι Μπέγκιτς και Πρίντεζης, οι οποίοι ενεπλάκησαν στον καυγά με τον Μενσά-Μπονσού στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι στο ΣΕΦ, καθώς δεν προβλέπεται ποινή τιμωρίας με αγωνιστικές, αλλά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

 

Οι δύο παίκτες έμπλεξαν στον καυγά με τον σέντερ της τουρκικής ομάδας, αντάλλαξαν γροθιές και στο τέλος αποβλήθηκαν με ντεσκαλιφιέ, ωστόσο, οι κανονισμοί δεν προβλέπουν την τιμωρία κανενός εξ αυτών με αγωνιστικές, ωστόσο, το πρόστιμο που θα κληθούν να πληρώσουν αναμένεται να είναι αρκετά βαρύ, καθώς μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 10.000 ευρώ.

Τσουχτερό πρόστιμο αναμένεται να πληρώσει, όμως, και ο Ολυμπιακός, αφού ο ξεσηκωμός της εξέδρας και όσα ακολούθησαν τον καυγά, με τις ρίψεις αντικειμένων και τα υβριστικά συνθήματα μπορεί μεν να μην οδηγήσουν σε αποκλεισμό της έδρας, κάτι που, βεβαίως και δεν αποκλείεται, αλλά δεν αποκλείεται να επιβαρύνουν την διοίκηση με ένα εξίσου τσουχτερό πρόστιμο.

Από την πλευρά τους, οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου εμφανίζονται μετανιωμένοι, ζητούν συγνώμη από όλους και αποδίδουν τον καυγά στην κακιά στιγμή. «Δεν κατάλαβα τι έγινε. Ο Μενσά-Μπονσού μού όρμησε και εγώ προσπάθησα να προστατευτώ.Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν είναι όμορφο να βλέπει κανείς ένα τέτοιο θέαμα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Μίρζα Μπέγκιτς, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης συμπλήρωσε: «Δεν έχω δει το βίντεο, αλλά νομίζω πως ο Μπονσού ξεκίνησε πρώτος το επεισόδιο, χτύπησε τον Μίρζα. Εγώ ασυναίσθητα πήγα να τους χωρίσω, αλλά εκείνος ερχόταν με τόση φόρα που αναγκαστικά μπήκα κι εγώ στη μέση. Ήταν η κακιά στιγμή, η κακιά ώρα».

 Από την πλευρά του, ο Ποπς Μενσά-Μπονσού με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ζητά συγνώμη τόσο από την ομάδα του όσο και από τον Ολυμπιακό και την Ευρωλίγκα.

 «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς, την οικογένειά τη Γαλατάσαραϊ, τον Ολυμπιακό και την Ευρωλίγκα. Το να επιδεικνύω επαγγελματισμό με κάνει περήφανο, αλλά αυτή δεν ήταν μία στιγμή υπερηφάνειας. Έχω υψηλότερες προσδοκίες από τον εαυτό μου και έτσι μόνο να απολογηθώ μπορώ για την απαράδεκτη ενέργεια μου», αναφέρει στο μήνυμά του.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.