"We love Basketball": Όταν το μπάσκετ είναι γιορτή (pics)

Written by  Ιουν 07, 2018

«Αγαπώ το Μπάσκετ, Μαθαίνω να Αθλούμαι» είναι το σύνθημα του τουρνουά "We love Basketball" που διοργανώνει η Τατιάννα Καββαδία. Με όχημα τον αθλητισμό, δεκάδες κορίτσια από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, του Αετού Πικερμίου, του Αγίου Νκολάου Παλλήνης,  του Κρόνου Γέρακα και του Καλλίμαχου Μαραθώνα βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς και πήραν μέρος σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ.



Στην εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, οι μικρές αθλήτριες απόλαυσαν το αγωνιστικό κομμάτι, πήραν μέρος  στον Διαγωνισμό Βολών «Αργύρης Καμπούρης», δημιούργησαν ανθρώπινη "φυσούνα" για να τιμηθεί η Χρυσή Ολυμπιακή Εθνική Ομάδα Μπάσκετ. Χαρακτηριστικό είναι  ότι στα κενά ανάμεσα στους αγώνες τους τα κορίτσια συγκεντρώνονταν στις γωνίες του γηπέδου και έπαιζαν μεταξύ τους δείχνοντας πόσο ευχαριστιούνται την παρουσία τους σε αυτό το τουρνουά αλλά και πόσο αγαπάνε το μπάσκετ.

Παρούσα ήταν και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη  που εκπροσώπησε το Make Place for One More Woman, ενώ τιμήθηκε και ο εμβληματικός Αργύρης Καμπούρης για την προσφορά του στον αθλητισμό.

"Χαίρομαι πραγματικά που βλέπω τόσα πολλά παιδιά σήμερα εδώ. Εμείς παίζαμε σε άλλες εποχές, όπου τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Να συνεχίσετε έτσι γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία. Το μπάσκετ σας έχει ανάγκη και θα πρέπει να βρισκόσαστε δίπλα στα παιδιά. Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι να συνεχίσετε να αθλείστε και να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Να πιστεύεται στα όνειρα σας και να τα κυνηγάτε με σκληρή δουλειά" ήταν τα λόγια του Αργύρη Καμπούρη προς τις μικρές αθλήτριες.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.