«Ζήσαμε μαγικές και ιστορικές στιγμές με τον κόουτς!»

Written by  Ιουν 26, 2018

Με τον δικό τους ξεχωριστό, και γεμάτο σεβασμό προς το πρόσωπο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τρόπο αποχαιρέτησαν τον Έλληνα κόουτς οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος! 

 

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν έτσι και επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος στον δικό του αποχαιρετισμό τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θα είναι για πάντα στην καρδιά του και ευχαρίστησε τόσο τους παράγοντες του συλλόγου, όσο και τους πρώην πλέον συνεργάτες του, τους παίκτες και τον κόσμο για την τετραετή κοινή πορεία τους στο Λιμάνι.

 

Η δήλωση των προέδρων του Ολυμπιακού:

 

«Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων (2015, 2016) και δυο φορές στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας σε Μαδρίτη (2015) και Κωνσταντινούπολη (2017) στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδα μας.

 

Τέσσερα χρόνια συνεργασίας με έναν ακέραιο άνθρωπο και σπουδαίο επαγγελματία ο οποίος καθημερινά έδινε τον καλύτερο του εαυτό για τον Ολυμπιακό. Μαζί με τον κόουτς ζήσαμε μαγικές και ιστορικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες. Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

 

Ο αποχαιρετισμός του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

 

«Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Κάθε τέλος ενός κύκλου, είναι έναυσμα για μια νέα αρχή και για νέους στόχους. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που εκπροσώπησα έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Το έπραξα με αξιοπρέπεια και ευθύνη.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την τιμή, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, το διοικητικό προσωπικό και βέβαια όλους τους παίκτες, τον καθέναν ξεχωριστά, για τα τέσσερα χρόνια που δουλέψαμε μαζί. Κάναμε πάντα το καλύτερο που μπορούσαμε, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, μέχρι το τέλος της προσπάθειας. Τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη Θύρα 7, που με στήριξαν και με αγάπησαν.

 

Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Καλή επιτυχία.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.