Έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό ΑΕΚ Περιστερίου και Εθνική Ενόπλων (pics-video)

Written by  Φεβ 23, 2019

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στο Κλειστό Ανθούπολης ο φιλικός αγώνας αλληλεγγύης ανάμεσα στην Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Γυναικών και την ΑΕΚ Περιστερίου.

Στο αγώνα συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα και είδη ένδυσης ώστε να προσφερθούν προς την εκκλησία της Αγίας Άννας στο Περιστέρι και να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, γέμισε το Κλειστό, ενώ η αναμέτρηση έγινε παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Ρήγα, του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουριδη, της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Θάνου, του πάτερ Αντώνη που είναι ο υπεύθυνος της εκκλησία που θα διατεθούν τα είδη που θα μαζευτούν, του προέδρου της ΑΕΚ Περιστεριου  Αθανάσιου Παπαθάνου και των μελών του Κώστα Μαλαπάνη και Γιάννη Κατσένου. Επίσης τον αγώνα παρακολούθησε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Μπάσκετ Γυναικών κύριος Κώστας Κεραμιδάς.

Πριν το τζάμπολ πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα, τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, τον πάτερ Αντώνη, τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Περιστερίου, Αθανάσιο Παπαθάνου, ενώ η ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου τίμησε την αθλήτρια Μαρία Μπρούλια.

Το agapotobasket.gr βρέθηκε στην αναμέτρηση και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό, καθώς και βίντεο από την γιορτή αλληλεγγύης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό πατώντας ΕΔΩ

Δείτε το βίντεο

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.