Φιλανθρωπικός αγώνας στην Ικαρία με την Εθνική Ενόπλων Γυναικών

Written by  Ιουν 13, 2019

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019, στο Ανοιχτό Γήπεδο Ευδήλου, στην Ικαρία,  θα αναμετρηθούν η Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και η Μικτή Γυναικών Ικαρίας σε έναν ακόμα φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. 

Το τζάμπολ θα δοθεί στις 16:30 και οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά μηχανήματος ανάνηψης για το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Κηρύκου. Ο φιλανθρωπικός αγώνας, στην διάρκεια του οποίου θα υπάρχει και διαγωνισμός με τις ακαδημίες της ομάδας, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της περιφέρειας Β. Αιγαίου, με την πολύτιμη βοήθεια του ΠΑΣ Ίκαρος, ενώ το παρών θα δώσει και η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου. 

Την ομάδα της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αποτελούν οι: Αντιγόνη Χαιριστανιδου, Δήμητρα Τελίδου, Άσπα  Μπενέκη, Μαρία Μπρούλια, Χριστίνα Κοντογιάννη, Μένια Δροσωτάκη, Ρούλα Λαουλάκου, Ελένη Σολωμού, Κατερίνα Λιάγκα, Αφροδίτη Κοσμά, Βίκυ Λαγοπάτη, Αναστασία Κιουρτζίδου, Χρύσα Καραβασίλη, με προπονητές τους Σταύρο Νανάκο, Γιώργο   Σκοποληθας και Άρη Ξενούλη.

Για την μικτή Ικαρίας θα αγωνιστούν οι: Νικολέττα Παπαδάτου, Αναστασία Τζανόγλου, Ειρήνη Ρουβέλα, Ελένη Αγγελουδάκη, Αυγή Παύλου, Λεμονιά Παύλου, Έντα Τορομάνι, Ευγενία Φουντούλη, Άννα Καρναβά, Μοσχούλα Παύλου, Αντωνία Παύλου, Αθανασία Περρή, Αντωνία Φουντούλη, Χριστίνα Κουσαμπά, Παναγιώτα Αλατσά, Ευαγγελία Τριπόδη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.