Το Σάββατο ραντεβού στο Μοναστηράκι!

Written by  Ιουλ 12, 2019

Το Midnight 3on3 Streetball θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό το Σάββατο (13 Ιουλίου), από τις 18:00 έως τις 23:00, θα βρίσκεται στην πλατεία Μοναστηρακίου.

 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Υπάρχει μια σταθερή απόφαση: να μην αφήνουμε τίποτα στη μέση, να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες, οι οποίες να θεσμοθετούνται. Έτσι και το Midnight 3on3 Streetball θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό το Σάββατο (13 Ιουλίου), από τις 18:00 έως τις 23:00, θα είμαστε στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Επτά ομάδες θα γεμίσουν μπάσκετ την… καρδιά της Αθήνας, σε μια εκδήλωση που θα έχει κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Με πολλή μουσική, με κέφι, με σαφή διάθεση να κάνουμε το μπάσκετ με αμαξίδιο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε Έλληνα.

Οι αθλητές της ΟΣΕΚΑ θα είναι εκεί, για να στείλουν το μήνυμα σε όσους περάσουν από το υπέροχο αυτό σημείο της πρωτεύουσας. Ο αθλητισμός συναντά την ιστορία και τον πολιτισμό, ο σεβασμός στον άνθρωπο, μια σειρά από κοινωνικά μηνύματα, θα συνυπάρξουν με τη σταθερή μας επιλογή να παίζουμε μπάσκετ παντού. Γιατί μπορούμε. Και μπορούμε επειδή θέλουμε.

Σας περιμένουμε όλους, να γιορτάσουμε μαζί το κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε τους πιο δυνατούς παίκτες της Ελλάδας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.