Αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 του Laconia Summer Basketour

Written by  Αυγ 08, 2019

Τα τρία πρώτα εισιτήρια για το FinalFour του 4ουLaconia Summer Basketour, έχουν βρει κατόχους με τους LasVegas Unknown  και το Κάστρο Μονεμβασιάς να προκρίνονται από τον Α όμιλο και τον ΑΠΟΕΛ από τον Β. Γύθειο και Δαιμονιά αγωνίζονται σήμερα, με τον νικητή να προκρίνεται και να βρίσκει στον ημιτελικό τους Αμερικανούς.

Το ζευγάρι του περσινού τελικού ΑΠΟΕΛ και Κάστρο, φέτος συναντιόνται στα ημιτελικά με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Παρουσιαστές στο Final Four του 4ου Laconia Summer Basketour θα είναι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί από την Καλαμάτα, Γιώργος Πουλοπάτης και Κάλλι Κολόζι και παράλληλα την θερμοκρασία στα ύψη αναμένεται να ανεβάσουν οι μαζορέτες από τον ΓΣ Αίολος Πατρών. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο ΑΠΟΕΛ με τους Αλέξανδρο Σπύριδωνίδη (27π.), Κωστή Εζόμο (26π.) και Αβραάμ Καλλινικίδη (17π.) επικράτησε της Δαιμονιάς που είχε τον Γιώργο Διαμαντάκο στο δυναμικό της με 93-80. Η ομάδα από την Αμερική αν και βρήκε αντίσταση για τρία δεκάλεπτα κόντρα στους Laconian Union, κυριάρχησε με 93-73 και τριπλασίασε τις νίκες της στη διοργάνωση. Τέλος το Κάστρο Μονεμβασιάς είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στουςTheGaganians των οποίων επιβλήθηκε με 82-64.

Το πρόγραμμα της ημέρας:
17:00 Δαιμονιά-Γύθειο
19:00 ΑΠΟΕΛ-SuperleagueAcademy
21:00 LaconianUnion-The Gaganians

Τα αποτελέσματα 7/8/19
Κάστρο Μονεμβασιάς – TheGaganians 82-64
Las Vegas Unknown – Laconian Union 93-73
ΑΠΟΕΛ – Δαιμονιά 93-80

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.