Η είσοδος της Άρτεμις Σπανού στο Hall of Fame του Robert Morris

Written by  Φεβ 29, 2020

Και επίσημα στο Hall of Fame του Robert Morris βρίσκεται η Άρτεμις Σπανού, από το βράδυ της Παρασκευής (28/2), καθώς πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή για την είσοδο των νέων μελών, με την Ελληνίδα φόργουορντ να βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για αυτή την πολύ σπουδαία στιγμή στην καριέρα της.


Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία στιγμή και μια πολύ μεγάλη διάκριση στην καριέρα της Άρτεμις Σπανού, με την είσοδο της στο Hall of Fame του Robert Morris να έρχεται πέντε χρόνια μετά την αποφοίτηση της, καθώς  η Ελληνίδα διεθνής φόργουορντ επιλέχτηκε στην τάξη του 2019.


Η 29η ετήσια τάξη στο Athletic  Hall of Fame στο Πανεπιστήμιο Robert Morris Athletic Hall of Fame αποτελείται από πέντε πρώην μαθητές-αθλητές, καθένας από τους οποίους άφησε ανεξίτηλο σημάδι στα αντίστοιχα προγράμματα τους. Τα πέντε νέα μέλη που θα συμμετάσχουν στην αθλητική αίθουσα της φήμης ως η τάξη του 2019 είναι οι Chris Carper (στίβος, 2010-14), Ray Gensler (ποδόσφαιρο, 2003-06), James Noel (ποδόσφαιρο, 2001-05), Jacek Przednowek (ποδόσφαιρο, 2005-07) και Άρτεμις Σπανού (μπάσκετ γυναικών, 2010-14).
 
Το Αθλητικό Hall of Fame του RMU ιδρύθηκε το 1991 για να τιμήσει όσους έχουν κάνει μια εξαιρετική συμβολή στο αθλητικό πανεπιστήμιο του Robert Morris. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται και τα άτομα επιλέγονται από την Επιτροπή του Athletic Hall of Fame του Πανεπιστημίου του Robbrt Morris και οι υποψήφιοι είναι επιλέξιμοι πέντε χρόνια μετά την ολοκλήρωση της σταδιοδρομίας τους στο Robert Morris.


Συγχαρητήρια για τις Διακρίσεις.

«θα ήθελα να συγχαρώ θερμά την Αρτέμις Σπανου για την προσωπική της αυτή νίκη και μεγάλη τιμή να μπει στην οικογένεια εκείνων που κοσμούν το HALL OF FAME και όχι μόνο. Είναι μια διάκριση που αποτελεί επιβράβευση της σκληρής της δουλειάς και της προσφοράς της στο χώρο της καλαθοσφαίρισης ενώ ταυτόχρονα αντανακλά μια αίγλη γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ. Στο επίπεδο της εθνική ομάδας είναι πολύ σημαντικό να στελεχώνεται από προσωπικότητες με το ήθος και το αθλητικό εκτόπισμα της Άρτεμις. Από την προσωπική μου σκοπιά ως αθλήτρια γνωρίζω τις ατομικές θυσίες που απαιτεί ο πρωταθλητισμός,την ανοχή,την επιμονή και την στήριξη από το οικείο περιβάλλον. Εύχομαι να έχει πάνω από όλα υγεία και να συνεχίζει να κάνει την Ελλάδα υπερήφανη σε ατομικό και εθνικό επίπεδο γράφοντας τη δίκη της λαμπρή ιστορία στον αθλητισμό!» δήλωσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελένη Γούλα στο agapotobasket. gr.

Η Ελένη Γούλα είναι τερματοφύλακας της υδατοσφαίρισης που αναδείχθηκε από το Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλή. Μέλος της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης από τις ακαδημίες έως και την κατηγορία των γυναικών με κορυφαία αθλητική διάκριση σε επίπεδο εθνικής είναι το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών το 2011 στη Σανγκάη. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας στην Α1 κατηγορία Γυναικών.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.