Στους Paladins η Παρασκευή Κοιλιά

Written by  Απρ 16, 2020

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα βρεθεί η Παρασκευή Κοιλιά καθώς είναι πλέον και επίσημα μέλος των Paladins, ομάδα του πανεπιστημίου του Φουρμάν, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.



Η ανακοίνωση των Paladins  για την Κοιλιά:

Η Παρασκευή Κοιλιά είναι 1,73 μ γκαρντ από την Αθήνα, Ελλάδα, φοίτησε στην Σχολή Μωραϊτη, όπου είχε προπονητή τον Γιώργο Κατζιλιέρη. Έχει αγωνισθεί επίσης με την Εθνική ομάδα U18. Ήταν η βασικη ποιντ γκαρντ στις κατηγορίες U16 και U18 με τη Εθνικές ομάδες που ήταν αήττητες για 2,5 χρόνια. Αποτέλεσε μέλος της ομάδας της στο Εθνικό πρωτάθλημα στις κατηγορίες U16 και U18 ενώ τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα, με την πρώτη ομάδα. Παίζοντας στην U18 κατηγορία της FIBA την περασμένη σεζόν, είχε μέσο όρο10,4 πόντους και 5 ασίστ ανά αγώνα. Σαν η νεότερη αθλήτρια στην ομάδα της, συνέβαλλε έχοντας 5,1 πόντους και 2,5 ασίστ. Είναι κόρη του Δημήτριου Κοιλιά και της Κατερίνας Μόσχου.

«Θα διασκεδάζεις βλέποντας τη Βούλα να παίζει», δήλωσε η Κάρσον. «Ο ενθουσιασμός και η αγάπη της για το άθλημα θα είναι μεταδοτικό για τις συμπαίκτριες της καθώς και για τους φιλάθλους του Φούρμαν. Αποτελεί την μηχανή της ομάδας και ωθεί τις συμπαίκτριες της στο να παίζουν καλύτερα. Είναι φυσική ηγέτης και με την εμπερία της που κέρδισε σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο θα είναι πολύτιμο εργαλείο για την ομάδας μας».

Πηγή: furmanpaladins.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.