Οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στους ομίλους του Eurocup Γυναικών

Written by  Αυγ 19, 2021

Τις αντιπάλους τους, στους ομίλους του Eurocup Γυναικών, έμαθαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, με την κληρωτίδα να βγάζει πιθανό “εμφύλιο” στη φάση των ομίλων, καθώς οι "ερυθρόλευκες" θα έχουν στον όμιλο τους το νικητή του ζευγαριού της Ελευθερίας Μοσχάτου με την Μπάσκετ 25.


Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στο πρώτο όμιλο και θα βρει στον δρόμο του την Πολκοβίτσε της Άρτεμις Σπανού, τη ρωσική Ενισέι και τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Χατάι/Ελιτζούρ Χολόν.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον πέμπτο όμιλο, όπου είναι πιθανό να υπάρχει ελληνικός "εμφύλιος" καθως θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, τη Ναντέζντα και τον νικητή του ζευγαριού της Ελευθερίας Μοσχάτου με τη Μπάσκετ 25.

Εφόσον περάσουν από τα προκριματικά ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο δεύτερο όμιλο αντιμετωπίζοντας τη δεύτερη ομάδα του πρώτου προκριματικού τουρνουά της Ευρωλίγκας, αλλά και τις Γκιόρ από την Ουγγαρία και Προμετέι από την Ουκρανία. Η Νίκη Λευκάδας θα βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο, με την τρίτη ομάδα του πρώτου προκριματικού τουρνουά της Ευρωλίγκας, την ισραηλινή Ράμλα και την τούρκικη Νεσιμπέ Αϊντίν.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.