Και επίσημα στον ΠΑΟΚ η Κολλάτου

Written by  Ιουλ 01, 2022

Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ανήκει και επίσημα η Ευγενία Κολλάτου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει και επίσημα τη συμφωνία των δύο πλευρών. 

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ευγενία Κολλάτου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Γεννημένη στις 05/03/1998, η Ευγενία Κολλάτου αγωνίζεται ως γκαρντ και έχει ύψος 172cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 στον Πρωτέα Βούλας, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές σε νεαρή ηλικία στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής γυναικείας καλαθοσφαίρισης. 

Το 2020, ύστερα από έξι χρόνια, η Ευγενία Κολλάτου συνέχισε στις Εσπερίδες Καλλιθέας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Έτσι, η επόμενη αγωνιστική περίοδος την βρήκε για πρώτη εκτός Ελλάδας, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της γερμανικής, Κάπιτολ Μπάσκατς Ντίσερντολφ, σε μία σημαντική πρόκληση της καριέρας της. 

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ελλάδος. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ευγενία Κολλάτου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη, και τον προπονητή, Άγγελο Αγγελίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σ' ένα ανταγωνίσιμο πρωτάθλημα και να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της». 

Καλώς ήρθες Ευγενία!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.