Δυνατές αναμετρήσεις και την 8η αγωνιστική

Written by  Δεκ 10, 2016

Με 9 ομάδες να ισοβαθμούν σε τρεις ουσιαστικά θέσεις οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τη μάχη της τετράδας αλλά και των θέσεων 5-7 που εξασφαλίζουν τη σωτηρία χωρίς αγωνία.

Το ντέρμπι του Σαββάτου είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Παναθλητικό. Οι "πράσινες" θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους και η ομάδα της Θεσσαλονίκης να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που θα τη διατηρήσουν σε τροχιά play-off. Στην αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός, με τη φόρα από τη θετική ευρωπαϊκή εικόνα του, υποδέχεται τον βελτιωμένο στους τελευταίους αγώνες ΠΑΟΚ. Στην τρίτη αναμέτρηση της ημέρας ο Κρόνος έχοντας κάνει σεφτέ στις νίκες φιλοξενεί τον Πρωτέα Βούλας. 

Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις. Ο Αθηναϊκός ταξιδεύει πάλι στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον Άρη σε μια όχι και τόσο εύκολη έδρα, η Νίκη Λευκάδας υποδέχεται την Τερψιθέα ενώ η αναμέτρηση της  Δάφνης με τον Πανιώνιο, δυο εκ των ευχάριστων εκπλήξεων του φετινού πρωταθλήματος, ολοκληρώνει την αγωνιστική συγκεντρώνοντας έντονο ενδιαφέρον πάνω της.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
14:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ
16:00 Παναθηναϊκός-Παναθλητικός Goalbet 
19:00 Κρόνος Αγίου Δημητρίου-Πρωτέας Βούλας

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 
14:00 Άρης-Αθηναϊκός
15:00 Νίκη Λευκάδας-Τερψιθέα Γλυφάδας
16:45 Δάφνη Αγίου Δημητρίου-Πανιώνιος

1 comment

  • παο13
    Comment Link παο13 Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 12:42

    καμοια μεταγραφη θα γινει μετα και την αποχωρηση της σμιθ το ροστερ κοντενει επικυνδυνα

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.