Αυλαία στο δεύτερο γύρο

Written by  Ιαν 28, 2017

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών ξεκινάει το Σαββατοκύριακο με τις αναμετρήσεις πλέον να έχουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον καθώς οι διαφορές θα παίξουν το ρόλο τους στις πιθανές ισοβαθμίες που μέχρι τώρα φαίνεται ότι θα είναι αρκετές.

Η 12η αγωνιστική ξεκινάει το Σάββατο από το Βύρωνα όπου ο Αθηναϊκός σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις φιλοξενεί την Δάφνη Αγίου Δημητρίου και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που θα τον κρατήσουν ζωντανό στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Την Κυριακή δεσπόζουν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Παναθλητικό και τον ΠΑΟΚ αλλά και η επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Βούλα κόντρα στον Πρωτέα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Νίκη Λευκάδας θέλει να πανηγυρίσει ακόμα ένα εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κρόνο, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, στην πρώτη του εκτός Αττικής έξοδο στο φετινό πρωτάθλημα, για να αντιμετωπίσει τον Άρη και ο Πανιώνιος θα τεθεί αντιμέτωπος με την ουραγό Τερψιθέα στο κλειστό της Γλυφάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου
16:00 Αθηναϊκός-Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου
13:00 Παναθλητικός Goalbet-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ
13:00 Πρωτέας Βούλας-Παναθηναϊκός
14:00 Άρης-Ολυμπιακός
14:00 Κρόνος Αγίου Δημητρίου-Νίκη Λευκάδας
14:30 Τερψιθέα Γλυφάδας-Πανιώνιος

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.