Μια ακόμα αγωνιστική φωτιά στο πρωτάθλημα της Α1

Written by  Μαρ 11, 2017

Πέντε αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πολλές θέσεις ακόμα του βαθμολογικού πίνακα δεν είναι ξεκάθαρες κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 18η στροφή της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στη Γλυφάδα όπου ο νταμπλούχος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο ενώ την ίδια μέρα στον Άγιο Δημήτριο θα αναμετρηθούν ο Κρόνος με την Τερψιθέα Γλυφάδας με τα φαβορί να είναι ξεκάθαρα.

Αυτό δεν ισχύει ωστόσο και για τα παιχνίδια της Κυριακής όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους αλλά δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο. Η Νίκη Λευκάδας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και να αποκτήσει προβάδισμα για τις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας παραμονή στην κατηγορία (5-7). Ο Αθηναϊκός με νίκη επί του Παναθλητικού θα κάνει ένα ακόμα βήμα για τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Ο Άρης μπορεί να μην αποφεύγει πλέον τα play-out ωστόσο δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Πρωτέα Βούλας ο οποίος θέλει οπωσδήποτε το ροζ φύλλο αγώνα για να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την είσοδο του στα play-off στα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η Δάφνη Αγίου Δημητρίου η οποία θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στον αγώνα  που θα ολοκληρώσει την αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 11 Μαρτίου
14:30 Ολυμπιακός-Πανιώνιος
19:00 Κρόνος Αγίου Δημητρίου-Τερψιθέα Γλυφάδας

Κυριακή 12 Μαρτίου
12:00 Νίκη Λευκάδας-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ
13:00 Αθηναϊκός-Παναθλητικός Goalbet
14:00 Άρης-Πρωτέας Βούλας
16:45 Δάφνη Αγίου Δημητρίου-Παναθηναϊκός

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.