Χώρισαν οι δρόμοι Ψυχογιού και Λευκάδας

Written by  Μάι 26, 2017

Νίκη Λευκάδας και Μαντώ Ψυχογιού έλυσαν τη συνεργασία τους μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ανακοινώνει ότι η αθλήτρια Αδαμαντία (Μαντώ) Ψυχογιού δε θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Σωματείου μας την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, για όσα πρόσφερες Μαντώ! Καλή αντάμωση!

Η 28χρονη αθλήτρια έκανε την ακόλουθη δήλωση στο nikilefkadaswbc: «Ύστερα από μια πενταετή παρουσία στην ομάδα της καρδιάς μου, την Νίκη, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Είμαι γεμάτη από υπερηφάνεια για αυτά που έχω καταφέρει με αυτό το Σωματείο και φεύγω νιώθοντας ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στην ιστορία της Νίκης. Θέλω να δώσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στους ανθρώπους της Διοίκησης που τόσα χρόνια προσπάθησαν να μη μας λείψει τίποτα, στους προπονητές μου και φυσικά σε όλα τα κορίτσια με τα οποία συνεργάστηκα. Αφήνω στο τέλος τον υπέροχο κόσμο που στηρίζει την ομάδα και έχω να τους πω να μην σταματήσουν ποτέ να την ακολουθούν!!! Εύχομαι τα καλύτερα στο νέο Δ.Σ. και είμαι σίγουρη πως θα καταφέρουν να κρατήσουν την ομάδα ψηλά!»

Πηγή: nikilefkadaswbc

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.