Μετακομίζει στη Λευκάδα η Σύρρα

Written by  Ιουν 28, 2018

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης Λευκάδας συνεχίζεται, με την ομάδα του νησιού του Ιονίου να ανακοινώνει την απόκτηση της Ελένης Σύρρα, που τις προηγούμενες δυο αγωνιστικές σεζόν αγωνιζόταν στη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα του Παναθλητικού.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την συνεργασία του με την αθλήτρια Ελένη Σύρρα για τη σεζόν 2018-19.

Η 23χρονη γκαρντ, ύψους 1.70 μ. αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στον Παναθλητικό, ενώ στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες της Τερψιθέας Γλυφάδας, του Άρη και του Ερμή Λαγκαδά. Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 είχε 6,3 πόντους κατά μέσο όρο με την ομάδα των Συκεών, με ποσοστό 32% από τη γραμμή των 6.75 και ήταν μία από τις καλύτερες ”κλέφτρες” του πρωταθλήματος με συνολικά 39 κλεψίματα.

Η Ελένη Σύρρα έκανε την παρακάτω δήλωση στο Γραφείο Τύπου του Συλλόγου μας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Coach Δουβίτσα και την Διοίκηση της Νίκης Λευκάδας για το ενδιαφέρον τους. Είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ στο EuroCup, καθώς και οι υψηλοί στόχοι της ομάδας. Θα δώσω το 100% ώστε να δικαιώσω τις προσδοκίες της ομάδας και των φιλάθλων της.  Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και όμορφο μπάσκετ»

Πηγή και φωτογραφία: nikilefkadaswbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.