Αξίζει να δεις Ευρωλίγκα και για την Παυλοπούλου

Written by  Οκτ 05, 2018

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου βρίσκεται ανάμεσα στις 12 παίκτριες που πρέπει να προσέξουμε στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, στο αφιέρωμα που ετοίμασε η FIBA λίγα μόλις 24άωρα πριν το πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης.



Η λίστα της FIBA έχει και ελληνικό χρώμα, καθώς υπάρχει το όνομα της Πηνελόπης Παυλοπούλου, η οποία εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ και ετοιμάζεται για την πρώτη επαγγελματική της σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Την ώρα που τα δύο ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, η Μαριέλα Φασούλα και Ελεάννα Χριστινάκη παίρνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, η Πηνελόπη Παυλοπούλου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της Τενερίφης και η φήμη της μεγάλωσε. Έχοντας αποφοιτήσει από το Washington State,  η 22χρονη γκαρντ θα ξεκινήσει φέτος την επαγγελματική της καριέρα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθεί να προκριθεί για πρώτη φορά στη  κανονική περίοδο. Αν μπορεί να διατηρήσει τη φόρμα της από το τουρνουά της Τενερίφης, θα είναι ένα μεγάλο μπόνους. Ήταν πρώτη στο ranking ανάμεσα στις παίκτριες της Εθνικής, καθώς ευστόχησε στα 12 από τα 17 σουτ που ευστόχησε και επίσης ήταν πολύ καλή και στον χειρισμό της μπάλας».

Πηγή FIBA

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.