«Η άμυνα ήταν το κλειδί για μας»

Written by  Οκτ 16, 2019
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του στον 7ο όμιλο του Eurocup, επικρατώντας με 70-41 της Namur, με σωστή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση, όπως δήλωσαν ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παντελάκης και η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης Τζέσικα Τόμας.
 
Γιώργος Παντελάκης: «Είχαμε πει εξ αρχή να σταματήσουμε το παιχνίδι μέσα στην ρακέτα της Namur και την δημιουργία της Βάντεργουόλ. Αυτά τα πετύχαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, οι παίκτριες ήταν πολύ συγκεντρωμένες στο πλάνο που είχαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου για το πώς σχεδιάσαμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα στην επίθεση είχαμε πολλές φάσεις και αρκετές επιλογές, κρατάμε τη νίκη και το αποτέλεσμα. Βελτιωνόμαστε και πάμε να παίξουμε το παιχνίδι  με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα που είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και στη συνέχεια στην Ισπανία με την Valencia, που είναι και ο πρώτος μας «τελικός» ουσιαστικά για το Eurocup».


Τζέσικα Τόμας: «Η άμυνα ήταν το κλειδί για μας. Είχαμε ενημερωθεί για το πώς αγωνίζεται η Namur ως ομάδα αλλά και ως μονάδες. Αυτό μας βοήθησε από την αρχή για να επιβληθούμε. Ηταν μία τέλεια ατμόσφαιρα και εκτελέσαμε ιδανικά όσα μας είπε ο προπονητής μας και έτσι κατακτήσαμε το θετικό αποτέλεσμα».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.