Ελένη Καπογιάννη: «Ήταν μια μεγάλη νίκη, αλλά ακόμα έχουμε δρόμο»

Written by  Οκτ 26, 2015

Ο Ολυμπιακός «απέδρασε» από το «Π. Γιαννακόπουλος» με την νίκη που του δίνει σαφές προβάδισμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος , κάτι που όμως δεν πρέπει να εφησυχάζει την ομάδα όπως τόνισε και η προπονήτρια των ερυθρόλευκων Ελένη Καπογιάννη μιλώντας στο agapotobasket.gr.

Η Ελληνίδα προπονήτρια σχολίασε το πολύ καλό κλίμα που έφτιαξαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κάτι που μόνο καλό θα κάνει στο γυναικείο μπάσκετ, ενώ τέλος εξήρε και την αγωνιστική παρουσία της Όλγας Χατζηνικολάου που μπορεί να μην σκόραρε πολύ αλλά με την εμφάνιση της στο παρκέ βοήθησε την ομάδα της να φτάσει τελικά στην μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά

Κόουτς, συγχαρητήρια καταρχάς ένα σχόλιο για την αναμέτρηση και για την πολύ μεγάλη νίκη.

Ηταν μια μεγάλη νικη επί ενός πολύ σπουδαίου αντιπάλου. Η νίκη μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα. Εμείς δεν είμαστε έτοιμοι 100% , όπως πιστεύω ότι καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα. Κρατάμε την νικη και προχωράμε βήμα-βήμα , είναι ένα προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού για το δεύτερο γύρο, αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο. Εμείς θα χαρούμε λίγες μέρες και μετά θα συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αντίπαλο μας καθώς κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά

Ποιο ήταν το κλειδί για την ομάδα που ξεκλείδωσε την υπόθεση νίκη;

Διορθώσαμε την άμυνα μας  στο ημίχρονο, που από εκεί παίρνουμε τρομερή ενέργεια και στην επίθεση διορθώσαμε κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να έρθει τελικά η νικη.

Ένα σχόλιο για την Όλγα Χατζηνικολάου που μπορεί να μην σκόραρε αρκετά, όμως, έκανε αυτό που λεμέ «αθόρυβη δουλειά».

Η Όλγα είναι χαρισματική αθλήτρια έχει ανεβάσει την ομάδα επίπεδο και εκτός από το ήθος της και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της έχει εμπειρία τρομερή από τέτοια ματς σε τέτοιες ατμόσφαιρες, κράτησε την ομάδα όποτε χρειάστηκε μοίρασε το παιχνίδι και γενικά είχε μια εξαιρετική παρουσία. Για μένα δεν με νοιάζει ποια πετυχαίνει πόντους, αλλά ποια κάνει καλή δουλειά και η Όλγα απόψε έκανε τα εννέα πράγματα πριν το δέκατο που ήταν το καλάθι.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.