Μαζί για άλλα δύο χρόνια Χαραλαμπίδης και ΠΑΟΚ

Written by  Ιουλ 16, 2014

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος συμφώνησε να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά», επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή σχέση που υπάρχει με τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο agapotobasket.gr και την Σεβαστή Βρακατσέλη, ο Κώστας Χαραλαμπίδης είχε υποσχεθεί πως θα συνεχίσει να παίζει όσο ακόμα έχει τις δυνάμεις να το κάνει και αυτό επιβεβαιώθηκε λίγες μέρες μετά, όταν και η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο γκαρντ για δύο ακόμα χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας Κώστα Χαραλαμπίδη, για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, που αγωνίζεται ήδη δύο σεζόν με την ομάδας μας και αποτελεί υπόδειγμα αθλητή, εντός και εκτός γηπέδου, θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016».

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, οι οποίες φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρει:  

 «Η συνεργασία που είχαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια με τον ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα επιτυχημένη και αυτό δεν φάνηκε μόνο στο γήπεδο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και μέσα από τις εξαιρετικές σχέσεις που υπήρχαν με όλους τους ανθρώπους της ομάδας, εντός κι εκτός των γραμμών του γηπέδου. Νομίζω ότι σε αυτά τα δύο χρόνια κάναμε μεγάλη προσπάθεια, πήγαμε την ομάδα έστω και μερικά βήματα μπροστά και η ανανέωση της συνεργασίας μας, αποτελεί μία πολύ φυσιολογική εξέλιξη. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, έχω την ίδια διάθεση και επιθυμία για μπάσκετ, όπως και την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα και με την δουλειά που όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε, με υπομονή και επιμονή, μόνο καλές σκέψεις μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Θα ήταν πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθειά μας, για να κάνουμε το επόμενο βήμα, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Οι προϋποθέσεις δεν λείπουν. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα εξαιρετικό μπασκετικό περιβάλλον, υπάρχει γνώση του αντικειμένου, αγάπη για την ομάδα, τρομερή διάθεση για να ζήσουμε όμορφες στιγμές και στα επόμενα χρόνια. Υπάρχει κι ένα εξαιρετικό γήπεδο που μπορεί να τα χωρέσει όλα αυτά κι αυτό που πρέπει να φροντίσουμε όλοι μας είναι να το γεμίσουμε υγεία, θετική διάθεση και να βγάλουμε με όμορφο και παραγωγικό τρόπο την αγάπη που έχουμε για το μπάσκετ και την ομάδα».

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.