Ανανέωσε και ο Δέδας με ΠΑΟΚ

Written by  Ιουλ 16, 2014

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ακολούθησε και δεύτερη για την επέκταση της συνεργασίας του Δικεφάλλου του Βορρά και με τον Γιώργο Δέδα, ο οποίος συμφώνησε για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Δέδα για δύο ακόμη χρόνια. Έχοντας ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δέδας θα συνεχίσει την εξαιρετική του συνεργασία με την ομάδα και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016».

Στις δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δέδας αναφέρει:

 «Η σχέση που έχουμε πλέον με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική και για αυτό οι συζητήσεις μας και η τελική συμφωνία για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα και με τρόπο απόλυτα φυσιολογικό, χωρίς να μπουν στο τραπέζι δεδομένα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε διαφωνία. Η ομάδα θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και για μας που μείναμε, αλλά και για αυτούς που θα έρθουν, αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο, πέρα από το γεγονός ότι το να παίζεις στον ΠΑΟΚ είναι από μόνο το πιο σημαντικό από όλα. Όπως πάντα, θα βοηθήσουμε τους νέους που θα έρθουν στην ομάδα μας να εγκλιματιστούν άμεσα στο νέο περιβάλλον και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και αυτό που δημιουργήσαμε πέρσι και αφήσαμε στο τέλος της σεζόν. Νομίζω ότι αυτή η όμορφη εικόνα που έμεινε σε όλους μας από το τελευταίο παιχνίδι στο «Παλατάκι», πρέπει να είναι οδηγός και για την επόμενη σεζόν, αλλά και σε ότι κάνουμε σε αυτή την ομάδα. Μας περιμένει μία γεμάτη χρονιά, με σημαντικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και μόνο θετικές σκέψεις πρέπει να κάνουμε για την ομάδα μας και το μέλλον του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος που έχει σωστή κρίση και μπορεί να βλέπει μπροστά, πρέπει να μας εμπιστευτεί, πρέπει να εμπιστευτεί αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ και θα το κάνει».  

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.