«Με τα μάτια της ψυχής» είδαν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Written by  Σεπ 09, 2014

Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή έζησαν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ, καθώς, κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους στο δέχθηκαν επίσκεψη αντιπροσωπείας του Αθλητικού Συλλόγου Τυφλών «Ήφαιστος».

 

Οι αθλητές του «Ηφαίστου», τους οποίους συνόδευαν ο προπονητής τους Γιώργος Μαρκόπουλος και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, Πόπη Καραηλία, συναντήθηκαν με τους παίκτες της ανδρικής και της παιδικής ομάδας μέσα σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα.

Οι αθλητές του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για τη συμμετοχή του «Ηφαίστου» στον 3ονυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης στις 18 Οκτωβρίου, αλλά και για τις δυσκολίες στην προπόνηση των αθλητών, καθώς επίσης και τις επιτυχίες τους σε μεγάλους αγώνες. Εκ μέρους των αθλητών του «Ηφαίστου», μάλιστα, μίλησε για τις δικές του εμπειρίες ο διεθνής με την Εθνική ομάδα «Γκολμπολ», Νίκος Αργυρός.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μάλιστα, δοκίμασαν την πρόκληση να φορέσουν τις ειδικές μάσκες που χρησιμοποιούν οι τυφλοί αθλητές και να κινηθούν με τη βοήθεια των συνοδών, προκειμένου να αντιληφθούν πραγματικά τις συνθήκες που θα αγωνιστούν στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο.

 Πηγή και Φωτό: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.