Μένει ως το τέλος της χρονιάς ο «Σόφο»

Written by  Δεκ 24, 2015

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος έκανε αποδεκτή την πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά» και θα συνεχίσει την πολύ επιτυχημένη μέχρι σήμερα παρουσία του.

Ο διεθνής σέντερ ξεκίνησε τη χρονιά με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, από όπου αποχώρησε με όχι καλό τρόπο και βρήκε το «λιμάνι» του στην Πυλαία, έχοντας πραγματικά μεταμορφωθεί σε έναν άλλο… Σοφοκλή.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του όχι μόνο αναβάθμισαν τον ΠΑΟΚ σε ποιότητα, αλλά τον βοήθησαν να ξεπεράσει γρήγορα το κακό αρχικό ξεκίνημα στη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και να πετύχει να ανεβαίνει σταδιακά στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος, αλλά και να προκριθεί στις «32» ομάδες του Eurocup.

Και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και, παρά τις «σειρήνες» της Μακάμπι Τελ Αβίβ που επιθυμούσαν την επιστροφή του στο Ισραήλ, ο παίκτης είπε το «ναι» και θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα συνεχίσουν την συνεργασία τους ως το τέλος της σεζόν 2015-16. Αυτή ήταν η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών, από την πρώτη ημέρα της έναρξης της συνεργασίας μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ακόμη πιο δυνατοί, περισσότερο αποφασισμένοι, με σκληρή δουλειά για όλες τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.»

Πηγή και Φωτό: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.