Παραμένουν δυνατοί οι «300 του ΠΑΟΚ»

Written by  Οκτ 30, 2013

Την συμμετοχή του στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», με στόχο την ενίσχυση της ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά και την ταυτόχρονη προβολή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, ανακοίνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

 «Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι και το “Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.” στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, συμμετέχει για τρίτη (3η) συνεχόμενη χρονιά στο ειδικό Χορηγικό Πρόγραμμα “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”, που συνεχίζεται δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. να συνδυάσουν την στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

 Παρουσίαση “Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.”

Το “Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.”, με Διαχειριστή τον κ. Παπαδόπουλο Γιώτη, λειτουργεί εδώ και 7 χρόνια στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. Δραστηριοποιείται με Λιπαντικά, Καύσιμα, Αξεσουάρ Αυτοκινήτων παντός τύπου, καυσόξυλα Pellets. Βρισκόμαστε παράπλευρα του Ξενοδοχείου Hyatt και λειτουργούμε εδώ και 12 χρόνια στο ίδιο μέρος. Στο πρατήριό μας στο Νέο Ρύσιο υπάρχει πλέον και AUTO GAS. Ακόμη, διαθέτουμε υποκαταστήματα στην Ιασωνίδη 10 στην Θέρμη, και επίσης λειτουργούμε και με νέο κατάστημα στο 29ο Χλμ. Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2392072888 και 6947840578.».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.