ΠΑΟΚ: Έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων

Written by  Νοε 02, 2013

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για την ερχόμενη Τρίτη κάλεσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα οικονομικής και διοικητικής φύσεως που αφορούν την ομάδα.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ"

AP. M.A.E. 56205/06/Β/04/3

ΠPOΣKΛHΣH ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓENIKHΣ ΣYNEΛEYΣHΣ TΩN METOXΩN

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας "ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 26.11.2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 στα γραφεία της εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οδός Αντ. Τρίτση αριθ. 12, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών, με έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού.

2. Εκλογή Δ.Σ.

3. Διάφορα Θέματα.

Kάθε μέτοχος, που επιθυμεί να μετάσχει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Θεσσαλονίκη, 1 Νοεμβρίου 2013

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.