Με Τσόχλα-Μαργαρίτη για τη νίκη με Άλμπα

Written by  Νοε 27, 2013

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Άλμπα Φέχερβαρ έχοντας στο πλευρό του τους φιλάθλους του, από τους οποίους όλοι περιμένουν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

 

Ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος, ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επισημαίνοντας τα δυνατά σημεία της αποψινής αντιπάλου του ΠΑΟΚ. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η Άλμπα είναι μια νεανική ομάδα που παλεύει συνεχώς και προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα της επιτρέψει να παίξει σε ανοιχτό γήπεδο, ενώ επεσήμανε πως αν οι παίκτες του χάσουν τη συγκέντρωσή τους, θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. «Αν δεν είμαστε αρκετά προσεκτικοί μπορεί να μας βλάψει. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται στο γήπεδο, έτσι ώστε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και να απολαύσουμε την συμμετοχή μας όσο το δυνατόν περισσότερο», ανέφερε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

 

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, συμμετείχαν κανονικά και οι Τσόχλας και Μαργαρίτης, οι οποίοι απουσίασαν την Δευτέρα λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν κι έτσι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να τους έχει κανονικά στη διάθεσή του για τον αποψινό πολύ κρίσιμο αγώνα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.