Νίκλας: «Έχουμε στοχεύσει στο αυριανό παιχνίδι»

Written by  Ιουλ 09, 2022

Το τελικό 119-20 λέει πολλά και την εικόνα της σημερινής αναμέτρησης της Εθνικής Νέων Γυναικών με την Αλβανία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 (Β’ Κατ.). Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θάνος Νίκλας, από το πρώτο δεκάλεπτο είχε χρησιμοποιήσει ήδη όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του, βλέποντας πως η διαφορά παίρνει διαστάσεις. Μοίρασε το χρόνο και μετά το τέλος του παιχνιδιού έμεινε στο γήπεδο προκειμένου να δει τον αυριανό μας αντίπαλο, την Τουρκία, η οποία αντιμετώπιζε την Ουκρανία.

«Δεν μπορείς να κάνεις κάποιο σχόλιο για το σημερινό παιχνίδι, γιατί η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και επίσης η Αλβανία είναι μια ομάδα που είχε λίγες μέρες προετοιμασίας στο πρόγραμμά της», τόνισε ο Νίκλας και πρόσθεσε: «Ήταν θετικό ξεκίνημα για εμάς, αλλά το παιχνίδι με την Τουρκία είναι αυτό που έχουμε ήδη στο μυαλό μας. Η Αλβανία δεν αναμένεται να είναι ανταγωνιστική στον όμιλο, οπότε δεν αναμένεται να είναι και παράγοντας που θα διαμορφώσει καταστάσεις».

Η Τουρκία είναι μια διαφορετική περίπτωση και ο Νίκλας εστιάζει σε αυτό: «Έχει τη δυναμική και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο πλάνο μας, σε όσα έχουμε πει. Να διαβάσουμε το παιχνίδι, να πάμε σε αλλαγές για να περιορίσουμε το πικ εντ ρολ, έχουμε ένα πλεονέκτημα στο low post που θα προσπαθήσουμε να το βρούμε. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και όποιος είναι και στη μέρα του ίσως να επηρεάσει κι αυτό την εξέλιξη. Είχαμε εστιάσει σε αυτό το παιχνίδι και ήρθε η ώρα να μπούμε στο γήπεδο αύριο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει».

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.