«Αξίζουμε ένα μετάλλιο»

Written by  Ιουν 25, 2017

Η Εθνική γυναικών τα έδωσε όλα. Μπορεί να μην κατάφερε έναν ακόμα άθλο αλλά βρίσκεται ακόμα σε τροχιά μεταλλίου και αύριο θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα απέναντι στο Βέλγιο (25/6 19:00). 

Σε αυτό στάθηκαν τόσο ο Κώστας Κεραμιδάς όσο και η Ελεάννα Χριστινάκη στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του ημιτελικού κόντρα στη Γαλλία. 

Κώστας Κεραμιδάς: «Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις»

«Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε ανταγωνιστικοί, το καταφέραμε για 35 λεπτά και μέχρι το 54-50 παλεύαμε το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να βρούμε επιθετικές λύσεις. Προσπαθήσαμε να ποστάρουμε την Επούπα που έδινε το ρυθμό στη γαλλική ομάδα για να της προκαλέσουμε κάποια φθορά. Δεν τα καταφέραμε να βρούμε λύσεις και στο τέλος έκανα συντήρηση δυνάμεων σε κάποιες παίκτριες για το αυριανό παιχνίδι όπου έχουμε ισχυρότατο κίνητρο. Είναι σημαντικό ότι μετά από αυτή την ήττα είμαστε όλοι στεναχωρημένοι επειδή χάσαμε την πρόκριση στον τελικό και αυτό είναι σημαντικό δείγμα εξέλιξης. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διεκδικήσουμε αύριο το χάλκινο μετάλλιο το οποίο είναι πολύ σημαντικό».

Χριστινάκη: «Αξίζουμε ένα μετάλλιο»

«Αύριο είναι μια πολύ σημαντική μέρα για μας. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας από το σημερινό αγώνα. Η Γαλλία έπαιξε πολύ καλά και γενικά είναι πάντα στους τελικούς. Εχουμε πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και εμείς οι μικρότερες να βοηθάμε τις μεγαλύτερες να παίρνουν ανάσες. Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα δεν βγήκαν σήμερα και σίγουρα στεναχωρηθήκαμε. Αυτό, όμως, θα κρατήσει λίγο ακόμα και θα συγκεντρωθούμε για το Βέλγιο. Είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου, η ομάδα μας έχει κάνει την υπέρβαση, της αξίζει ένα μετάλλιο και εμείς το θέλουμε πάρα πολύ».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.