Basketball 4All και τμήμα Champs: Online δηλώσεις συμμετοχής

Written by  Νοε 25, 2020

Το Μπάσκετ για όλους γίνεται πράξη και ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού ανακοίνωσε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Basketball 4All και στο τμήμα Champs συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας www.holargosbc.gr, ώστε να αποφεύγονται οι περιττές μετακινήσεις.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε με τα νέα μέτρα ενάντια στον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού, ο σύλλογός μας εργάζεται με αμείωτο ενδιαφέρον για να βελτιώνει το έργο του. Εκ μέρους του Καλαθοσφαιρικού Όμιλου Χολαργού σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Basketball 4All και στο τμήμα Champs συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας www.holargosbc.gr.

Το πρόγραμμα Champs αφορά αθλητές που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού και παρέχεται στους συμμετέχοντες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Πλέον, για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα, αποφεύγοντας περιττές μετακινήσεις, μπορείτε να συμπληρώσετε τα έγγραφα που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου και, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τα στοιχεία σας θα τα επεξεργαστεί αποκλειστικά η επιστημονικά υπεύθυνη ψυχολόγος του προγράμματός μας, κα. Φάννυ Ροΐδου.

Το Μπάσκετ για όλους γίνεται πράξη!

Πηγή και φωτό: holargosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.