Τρίτοι καλύτεροι Νέοι Αντετοκούνμπο και Σπανού!

Written by  Φεβ 07, 2014

Το ελληνικό μπάσκετ έχει πολύ μέλλον και κερδίζει υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των ειδικών και όχι μόνο. Μία ακόμα πολύ σημαντική διάκριση κέρδισαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Άρτεμις Σπανού, οι οποίοι ψηφίστηκαν στην πρώτη τριάδα των καλύτερων νέων παικτών του 2013 σε ψηφοφορία που ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της FIBAEurope.

 

Μετά την επιλογή του να αγωνιστεί τόσο στο Rising Stars Challenge όσο και στο Skills Challenge του All Star του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτυχε μίας ακόμα τιμητικής διάκρισης, καθώς ψηφίστηκε στην πρώτη τριάδα των καλύτερων Νέων Ανδρών για το 2013. Καλύτερος Νέος Άνδρας για την χρονιά που πέρασε ψηφίστηκε ο 19χρονος Ντάριο Σάριτς, ενώ στη δεύτερη θέση ψηφίστηκε ο Κενάν Σιπάχι, ο οποίος μόλις την περασμένη εβδομάδα τραυματίστηκε σοβαρά στον καρπό και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.  

Μεγάλη διάκριση είχαμε και στις γυναίκες, καθώς, λίγες μέρες μετά την συνέντευξή της στο «Agapotobasket.gr», η Άρτεμις Σπανού ψηφίστηκε στην πρώτη τριάδα των καλύτερων νέων γυναικών του 2013.

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέλαβε την τρίτη θέση στην σχετική ψηφοφορία, πίσω από την εντυπωσιακή Ισπανίδα Άστου Ν’ντουρ  και την Βαλεριάν Αγιάγι.

Πηγή: FIBA Europe

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.