Γιορτή 30 χρόνων και αλλαγή σελίδας στον Φίλιππο Περιστερίου (pics)

Written by  Ιουλ 02, 2022
Με ένα μεγάλο party που στήθηκε για τις Ακαδημίες του Φίλιππου Περιστερίου, στο κλειστό Γυμναστήριο της Χωράφας, γιορτάστηκαν και τα 30 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.
 
Με την στήριξη των Olympians Ελλάδας και του εκπροσώπου τους Ιωάννη Σταθόπουλου, η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς οι αθλητές και αθλήτριες, μικροί και μεγάλοι έπαιξαν και διασκέδασαν με την καρδιά τους. Έμαθαν τις λεπτομέρειες για το "Ροζ φύλλο αγώνα" ενώ συμμετείχαν και σε παιχνίδι με οικολογικό χαρακτήρα.
 
Η Ελένη Καπογιάννη, η Μαρία Σαμαρούκοβα και ο Νίκος Χατζής άφησαν το στίγμα τους με την παρουσία τους.Οι διαιτητές Α1 Μάνος Τσολάκος και Βασίλης Αποστολίδης ήρθαν να σφυρίξουν τον πιο χαμογελαστό αγώνα. Η Δημοτική αρχή του Περιστερίου έδωσε βροντερό παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χωράφας με το παρόν να δίνουν οι Βασίλειος Μπέτσης, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας - Αναπληρωτής Δημάρχου, Παναγιώτης Λύκος, Αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης, Αναστάσιος Θεοδωράκης, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Γεώργιος Τσίνας, Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας, Αναστάσιος Καλλιάφας, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Λουκόπουλος, Σύμβουλος Διαμερίσματος 1ης Κοινότητας, Αθανάσιος Δημητρίου, Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου.    
 
Οι γονείς έδωσαν ρεσιτάλ στην εξέδρα και με το χειροκρότημα τους έδιναν φτερά σε όλα τα παιδιά. Η μοναδική DJ Μαρία Παπιδάκη έδινε ρυθμό με τις μουσικάρες της και ο  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ήταν εκεί για να καλύψει το υγειονομικό κομμάτι της εκδήλωσης.
Η λήξη της φετινής σεζόν ήταν απλά η απαρχή για τα καλύτερα που έρχονται.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.