Οι Εθνικές Ομάδες 3×3 επιστρέφουν!

Written by  Μάι 16, 2024

Ώρα για δράση για τις Εθνικές Ομάδες 3×3. Η σεζόν ανοίγει και η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει το «παρών» σε σημαντικά ραντεβού. Η αρχή θα γίνει με τη συμμετοχή σε μια σειρά φιλικών αγώνων, πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει στη Γαλλία όπου θα πάρει μέρος σε τρία τουρνουά: Στο Le Mans Lite Quest (18/5), το οποίο δίνει πρόκριση στο Orleans World Tour Challenger (22-23/6), σε ένα δεύτερο τουρνουά στην πόλη LeMans (20/5) και στη συνέχεια θα πάρει μέρος στο τουρνουά Big Twelve με τη συμμετοχή ακόμη της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας, της Σενεγάλης, της Ελβετίας. Η Ελλάδα θα δώσει τουλάχιστον έξι αγώνες στη διάρκεια του τουρνουά.

Η προετοιμασία των ομάδων 3×3 έχει αρχίσει, με κάποιες απουσίες, αφού ακόμη είναι σε εξέλιξη τα εθνικά πρωταθλήματα. Το πρώτο μεγάλο ραντεβού είναι στην Κονστάντζα, στη Ρουμανία για την προκριματική φάση του Europe Cup (14-16/6), στο Βίλνιους της Λιθουανίας για το U21 Nations League (11-13/6) και στο Βουαρόν της Γαλλίας για το U23 Nations League (1-3/7).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.