Τρίποντα από άλλο...πλανήτη! (vid)

Written by  Αυγ 15, 2014

Για πολλούς αθλητές, το να έχουν καλά ποσοστά από τη γραμμή των 6,75 είναι στόχος που επιτυγχάνεται έπειτα από χιλιάδες σουτ και πολλές ώρες προπόνησης. Για τους Trick Shot Junkies, το να σκοράρουν από οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο έχει απλώς...πλάκα!

 Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στην selfie φωτογραφία που βγάζει η αυτή η παρέα των νεαρών αθλητών, ίσως να μην εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα κρίνοντας από τις φυσιογνωμίες τους. Όταν, ωστόσο, παρακολουθήσει το βίντεο από το επίσημο κανάλι τους, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Κι αυτό γιατί, η ομάδα των Trick Shot Junkies καταφέρνει να σκοράρει από οποιαδήποτε απόσταση με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς, κάνοντάς το, μάλιστα, να φαίνεται..παιχνιδάκι!

Δείτε την παρέα της ομάδας αυτής επίδειξης να σκοράρουν σε μπασκέτες, κάδους απορριμάτων, παράθυρα, μίνι μπασκέτες εσωτερικού χώρου με μπάλες μπάσκετ, ράγκμπι, μπάλες ρούχων, ακόμα και με φρίσμπι, από αποστάσεις που τρομάζουν, από ταράτσες, πίσω από φράχτες και κτίρια, οδηγώντας ποδήλατο ή πετώντας την με σανίδα του σερφ... Ακόμα δεν εντυπωσιαστήκατε;

Δείτε το παρακάτω βίντεο και τα ξαναλέμε!

 

  

Πηγή: Trick Shot Junkies

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.