Στρόμπερι: «Προσπαθώ κάθε φορά να είμαι καλύτερος»

Written by  Δεκ 04, 2015

Από το ξεκίνημα της σεζόν έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, δείχνει να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πλέον μπορεί να κερδίζει και παιχνίδια με την καλή του απόδοση. Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι έχει βρει πια τον ρόλο του στον Ολυμπιακό και παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται καλύτερος, κάτι που και ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει.

 

Ο Αμερικανός γκαρντ των Πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε στο agapotobasket.gr για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, όπου ήταν ένας εκ των κορυφαίων για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τον δικό του ρόλο τον οποίο πλέον έχει αρχίσει να αφομοιώνει, αλλά και το τι αισθάνθηκε βλέποντας έναν ακόμα συμπαίκτη του, τον Ματ Λοτζέσκι, να αποχωρεί τραυματίας από το γήπεδο.

Σίγουρα θα θέλετε να ξεχάσετε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αρμάνι

Ναι, δεν ήμασταν καλά, δεν είχαμε την ενέργεια που έχουμε συνήθως. Το καταλάβαμε γι’ αυτό στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερο ενέργεια, περισσότερη επιθετικοτητα. Το καταφέραμε, αλλά δε μπορούμε να ξεκινάμε τους αγώνες με αυτον τον τρόπο. Πρέπει να ειμαστε καλύτεροι.

Σήμερα είχες 16 πόντους με 9 ριμπάουντ, έπαιξες καλές άμυνες, ήταν ένα καλό παιχνιδι για σένα. Πως αισθάνεσαι όταν είσαι ένας σημαντικός παράγοντας σε νίκες της ομάδας;

Για μένα ήταν ένα ακόμα παιχνίδι. Ξέρω τι παίκτης είμαι. Μου αρέσει η ομαδική δουλειά, δουλεύω στο να βελτιώνομαι συνεχώς και προσπαθώ κάθε φορά να είμαι καλύτερος. Είναι καλό να μπορώ να βάζω μερικά σουτ, όπως έγινε. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε, να κοιτάξω το επόμενο παιχνίδι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να παίζουμε καλύτερα.

Αισθάνεσαι καλύτερα από το ξεκίνημα της σεζόν;

Ναι, νιώθω καλύτερα, πιο άνετα με τα συστήματά μας στην επίθεση και την άμυνα. Ξέρω πότε να προσπαθήσω περισσότερο και πότε είμαι σε καλή κατάσταση. Η συγκέντρωσή μου είναι στα αμυντικά μου καθήκοντα και ξέρω πια τι πρέπει να κάνω. Έχουμε πολλά παιδιά που μπορουν να σκοράρουν, έτσι πρέπει κάποιες φορές να κάνω και άλλα πράγματα.

Θέλω να μοιραστείς μαζί μας πως ένιωσες τη στιγμή που είδες τον Ματ (Λοτζέσκι) να φεύγει μόνος του για τα αποδυτήρια μετά τον τραυματισμό του.

Ήταν ατυχία. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να είμαστε όλοι υγιείς και να παίξουμε όλοι μαζί επιτέλους παρέα. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.