Βαγγέλης Τσάπας: «Είδαμε την αναμέτρηση σαν γιορτή»

Written by  Μαρ 08, 2016

Σαν γιορτή αντιμετώπισε ο Φάρος Κερατσινίου τη συμμέτοχη της ομάδας στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, κάτι που υπογράμμισε και ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Τσάπας μιλώντας στο agapotobasket.gr και στο Θάνο Φωτόπουλο.

 

Ο Βαγγέλης Τσάπας τόνισε ότι πλέον το μυαλό των παικτών είναι στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην Α1, ενώ στάθηκε και στην παρουσία των φίλαθλων του Φάρου που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη εικόνα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Πρόεδρε, καταρχάς συγχαρητήρια για την παρουσία του Φάρου στον τελικό. Πως βιώσατε αυτή την εμπειρία ήταν όντως γιορτή;

Όπως είδατε και για εμάς ήταν απόλυτα γιορτή. Όσον  αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να ήμασταν ανταγωνιστικοί, το μυαλό της ομάδας είναι στο πρωτάθλημα και είδαμε τον τελικό σαν ένα «happening».

Το γεγονός ότι δεν καταφέρατε να κοντράρετε τον Παναθηναϊκό οφείλεται στο άγχος;

Νομίζω ότι μπήκαμε σφιγμένοι και δεν καταφέραμε να βγάλουμε ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε πολύ νωρίς και ήταν αδύνατον για εμάς να ακολουθήσουμε. Θα μπορούσαμε ενδεχομένως να είχαμε μπει λιγότερο αγχωμένοι αλλά αυτό δεν έχει και τόσο σημασία,  η όλη γιορτή είχε σημασία για εμάς.

Και τώρα η συνέχεια;

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Έχουμε αλλά 9 παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε το 9/9 και να θυμηθούμε το αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε πριν τα Χριστούγεννα για να καταφέρουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Άρα, τι να περιμένει ο κόσμος από το Φάρο;

Εμείς θέλουμε να σταθεροποιηθούμε σε αυτό το επίπεδο, να καταφέρουμε να ανέβουμε στην Α1 και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Τέλος, θα ήθελα ένα σχόλιο για τον κόσμο της ομάδας. Είδαμε εξέδρα από μικρά παιδιά που στο τέλος, μάλιστα, χειροκρότησαν τους παίκτες για τη προσπάθεια τους

Αυτή ήταν πολύ όμορφη εικόνα και παρ' όλο που μέχρι και δυο ώρες πριν τον τελικό μας έλεγαν να μην φέρουμε οπαδούς του Ολυμπιακού στο γήπεδο γιατί θα κάνουν ασχήμιες. Νομίζω ότι δώσαμε εν τέλει άλλο τόνο σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και έγινε πραγματικά μια γιορτή.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.