Η βροχή… νίκησε το μπάσκετ!

Written by  Νοε 27, 2016

Μπορεί η βροχή να εμποδίσει τη διεξαγωγή ενός αγώνα που παίζεται κλειστό γήπεδο; Μπορεί! Αυτό συνέβη στην αναμέτρηση της Ηλιούπολης με τον Άρη Πετρούπολης για την Α2 μπάσκετ Γυναικών, όταν το παρκέ πλημμύρισε εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα, το παιχνίδι να μην μπορεί να συνεχιστεί.

Πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι, η πρωινή νεροποντή είχε αρχίσει να δημιουργεί μικρά προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο του παρκέ, ωστόσο, προς στιγμήν ήταν μια αντιμετωπίσιμη κατάσταση που δεν επηρέαζε τις προσπάθειες των δυο ομάδων και την ασφάλειά τους εντός του παρκέ.

Η αναμέτρηση βρισκόταν στην τρίτη περίοδο με τη φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται με 29-31 και όλοι, θεατές, παίκτες και ομάδες, απολάμβαναν την εξέλιξή του, όταν ξαφνικά… οι ουρανοί άνοιξαν! Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, το νερό πλημμύρισε το εσωτερικό του γηπέδου, στο παρκέ δημιουργήθηκαν… λίμνες και η συνέχεια του αγώνα κατέστη αδύνατη.

Όσες προσπάθειες κι αν κατέβαλαν οι υπεύθυνοι των γηπεδούχων και του γηπέδου, ήταν αδύνατο να καθαριστεί το παρκέ, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η οριστική διακοπή του.

 

Οι φωτογραφίες εστάλησαν από τον συνάδελφο, Αντώνη Κυρίκο. Ευχαριστούμε πολύ. 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.