3x3 Urban Legends: «Άρωμα» Ελλάδας στο FIBA World Tour της Πράγας!

Written by  Ιουν 28, 2017

Η κορυφή του φετινού 3x3 Urban Legends που διεξήχθη στα γήπεδα του ΓΣ Αρίων στη Γούβα «βάφτηκε» με χρώμα ελληνικό, αφού η ομάδα των Don Poly κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Μελλίδης

Η πρώτη θέση σημαίνει συμμετοχή στο FIBA World Tour Masters της Πράγας, με τους Θανάση Χανιά-Πανταζή, Νίκο Τσιώκο, Αλεξάνταρ Στέβοβιτς και Πέτρο Μελισσαράτο να μας εκπροσωπούν στην κορυφαία συνάντηση μιας γιορτής του μπάσκετ, που τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIBA).

Πλήθος μικρών και μεγάλων μαζεύτηκε για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο (24-25/6) στα ανοιχτά γήπεδα της Γούβας ώστε να παίξει, να διασκεδάσει και να διεκδικήσει τη διάκριση, ενώ σημαντική ήταν και η απήχηση του φίλαθλου κόσμου, σε ένα άθλημα που δέχεται ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση από το παγκόσμιο κοινό!

Το Σάββατο (24/6) διεξήχθησαν οι τελευταίοι προκριματικοί αγώνες για τις κατηγορίες Elite και Amateur, καθώς και η τελική φάση των U18, για να έρθουν την Κυριακή (25/6) οι σπουδαίοι τελικοί, που χάρισαν πλούσιες συγκινήσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως τόσο οι ημιτελικοί της Elite (Απένταροι-Dzakovi και Don Poly-Zlatibor Gladijatori), όσο και ο μεγάλος τελικός (Dzakovi-Don Poly, τελικό σκορ 19-21) ήταν ντέρμπι μέχρι τέλους, προσφέροντας δυνατές μονομαχίες και πολύ θέαμα στην κατάμεστη κερκίδα, όπου παρόντες ήταν και οι γνωστοί στο μπασκετικό κοινό, Βαγγέλης Μάντζαρης (ο αδερφός του, Αντώνης, αγωνιζόταν με την ομάδα των Απένταρων), Δημήτρης Αγραβάνης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Στην κατηγορία Amateur νικητές αναδείχθηκαν οι Amigos (13-11) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Βότκας.

 

Να σημειώσουμε επίσης πως η διοργάνωση είχε και άρωμα... γυναίκας, αφού Δώρα Παντέλη, Βάσω Δασκαλοπούλου και Κατερίνα Σπαθάρου έλαβαν μέρος στην Elite κατηγορία (Court Queens η ομάδα τους).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.