Απομακρύνεται η πρόκριση για τον Άρη

Written by  Ιαν 17, 2018

Μια ακόμα βαριά ήττα γνώρισε ο Άρης, αυτή τη φορά από την Βόννη με 76-59 και πλέον βλέπει τις πιθανότητές του να μειώνονται δραματικά σε ό,τι αφορά στην πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τους γηπεδούχους σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, βρέθηκαν να κυνηγούν διψήφιες διαφορές και ήδη από πολύ νωρίς είχαν να καλύψουν μεγάλη απόσταση, χωρίς ποτέ να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός ακόμα ευρωπαϊκού αγώνα.

Αν και ξεκίνησε καλά (2-6) ο Άρης δεν είχε συνέχεια στην απόδοσή του με συνέπεια η γερμανική ομάδα να κάνει σερί 19-2 και να προηγηθεί με διψήφια διαφορά (21-8) και να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με απόσταση ασφαλείας (26-19).

Νέο σερί 10-0 έφερε τον Άρη σε δύσκολη θέση (36-19) με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πλήρως την κατάσταση και να εκτοξεύουν τη διαφορά στο +20 (40-20) με την ελληνική ομάδα να προσπαθεί να βρει τρόπους να προκαλέσει την παραμικρή έστω αντίσταση.

Η διαφορά δεν ξέφυγε περισσότερο με τον Άρη να μειώνει στο ημίχρονο σε 49-33, αλλά να έχει πάρα πολλά προβλήματα να λύσει για τη συνέχεια.

Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα δεν άλλαξε, η Βόννη διατηρούσε χωρίς κόπο το προβάδισμα και τελικά έφτασε σε μια άνετη, όπως εξελίχθηκε επικράτηση, που την φέρνει στο 4-7 μαζί με τον Άρη.

Από 10 πόντους σημείωσαν για τον Άρη ο Μποχωρίδης και ο Τσαϊρέλης, ενώ για τη Βόννη 15 πόντους είχε ο Ζούμπκιτς και 13 ο Μάγιο.

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 46-33, 62-46, 76-59

 

 

 

Φωτό: championsleague.basketball

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.