Παράδοση άνευ όρων για τον Άρη στη Γαλλία

Written by  Ιαν 09, 2018

Ο Άρης δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση απέναντι στη γαλλική Ναντέρ από την οποία γνώρισε βαριά ήττα με 91-63 που τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση για τη συνέχειά του στη διοργάνωση, αφού πρέπει να κάνει υπέρβαση στους εναπομείναντες αγώνες αν θέλει να καταλάβει την τέταρτη θέση του ομίλου.

Η ελληνική ομάδα παραδόθηκε αμαχητί στους γηπεδούχους και σε κανένα σημείο δεν έδειξε σημάδια ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική, γνωρίζοντας άλλη μια ευρεία ήττα που σίγουρα θα γεμίσει επιπλέον προβληματισμό.

Η… καλή μέρα άρχισε να φαίνεται από νωρίς, καθώς η γαλλική ομάδα προηγήθηκε με 9-2 μόλις στο 4’ και έφτασε γρήγορα σε διψήφια διαφορά (15-4) με το συμπλήρωμα του πρώτου πεντάλεπτου της αναμέτρησης, βάζοντας τον Άρη σε μπελάδες με το… καλημέρα.

Η διαφορά στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου έφτασε τους 13 πόντους (27-14) με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να έχει πολλά προβλήματα να λύσει, κυρίως στην άμυνα.

Ίδια ακριβώς ήταν η εκκίνηση και στη δεύτερη περίοδο με τη Ναντέρ να εκτοξεύει τη διαφορά στο +19 (35-16) και το ημίχρονο να βρίσκει την ελληνική ομάδα πίσω στο σκορ με 48-30.

Η κατάσταση ξέφυγε περισσότερο, με τη Ναντέρ να κυριαρχεί και να ανεβάζει τη διαφορά στο +25 (62-37), με τον Άρη να είναι ανήμπορος να αντιδράσει, κάτι που επιβεβαίωσε και το σκορ του δεκάλεπτου που βρήκε την ελληνική ομάδα να χάνει με 68-46.

Ο… εφιάλτης για την ελληνική ομάδα ολοκληρώθηκε με το τελικό 91-63 που δεν μπορεί να της επιτρέψει να έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο από την κατάληψη της τέταρτης θέσης.

Ο Αμινού και ο Πέτεγουέι με 18 και 14 πόντους αντίστοιχα ήταν αυτοί που έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στον Άρη, από τον οποίο προσπάθησαν λίγο μόνο ο Μποχωρίδης με τον Μπελ που είχαν από 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 48-30, 68-46, 91-63

 

 

 

Φωτό: championsleague.basketball

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.