Πέτρος Πρέκας: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας»

Written by  Οκτ 26, 2015

Στο πρώτο του «αιώνιο ντέρμπι» δεν κατάφερε να φύγει με την νίκη, παραδέχτηκε παρά την πικρά του, ωστόσο, τη δίκαιη επικράτηση του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στο agaptobasket.gr για τους λόγους που έφεραν την ήττα στην ομάδα του ζητώντας παράλληλα ένα μεγάλο «συγγνώμη» από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το άτυχο αυτό αποτέλεσμα.

Τι πήγε στραβά και ο Παναθηναϊκός, ενώ προηγήθηκε στην τρίτη περίοδο μέχρι και με 7 πόντους δεν κατάφερε εν τέλει να πάρει την νικη; 

Καταρχάς πριν πούμε οτιδήποτε αγωνιστικό θα ήθελα να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από τον κόσμο μας για την εμφάνιση και την ήττα. Ο κόσμος μας ήταν συγκλονιστικός και λυπάμαι πολύ που τον στενοχωρήσαμε.

Όσον αφορά τον αγώνα, εμείς θέλαμε παρά πολύ την νίκη προσπαθήσαμε αρκετά, αλλά ήμασταν αρκετά άστοχοι και νευρικοί κυρίως σε κρίσιμα σημεία και αυτά ήταν που στοίχησαν στην ομάδα μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη και όσο για εμάς θα συνεχίσουμε καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Κάποιες παίκτριες δεν χρησιμοποιήθηκαν αρκετά με αποτέλεσμα το ροτεισον να είναι περιορισμένο. Ένα σχόλιο για αυτό;

Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι σχετικά με τις τεχνικές μου αποφάσεις

Στη διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλο που είχατε πολύ χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα, συνεχίζατε να σουτάρετε έξω από τη γραμμή των 6,75. Γιατί δεν προσπαθούσατε να δημιουργήσετε καταστάσεις για να σουτάρετε μέσα από το «ζωγραφιστό»;

Το μπάσκετ είναι μια διαδικασία ομαδική. Ο Ολυμπιακός μας έδινε το εύκολο σουτ και εμείς προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε από την περιφέρεια. Δεν τα καταφέραμε και ηττηθήκαμε. Αν είχαμε ευστοχήσει, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά. Η ουσία είναι ότι χάσαμε. Όλα τα άλλα είναι εικασίες.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.