Πέντε χρόνια στον... "αέρα"

Written by  Σεπ 27, 2018
Αεροδρόμιο Τενερίφης, 6 η ώρα το πρωί περιμένοντας να έρθει η στιγμή  της επιβίβασης στο αεροπλάνο της επιστροφής. 
 
Γιώργο, αν πριν από πέντε χρόνια, τη στιγμή που "βγαίναμε αέρα", μου έλεγες ότι κάποια γενέθλια μας θα τα περνουσα εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα σε έλεγα σίγουρα τρελό. Αλλά μάλλον εγώ έχω αποδειχτεί η "τρελή" της υπόθεσης. 
 
Άλλες 365 μέρες στην πλάτη μας, τη δημοσιογραφική. Το agapotobasket.gr μεγάλωσε ακόμα ένα χρόνο, κλείνει αισίως τα πέντε. Κάθε χρόνο πιο σοφοί, διορθώνουμε τα λάθη μας, σίγουρα κάνουμε καινούργια, αλλιώς δεν γίνεται δουλειά. 
 
Θέλω τόσα να πω και να μοιραστώ μαζί σας αλλά δεν είναι η στιγμή. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον. Ένα μέλλον που θα έρθει και θα φροντίσουμε να είναι καλύτερο. 
 
Χρόνια μας πολλά λοιπόν με δημιουργική σκέψη, φρέσκες ιδέες και πολλή όρεξη για τρέξιμο. 
 
Ραντεβού στα γήπεδα... εκεί που χτυπάει η καρδιά του αθλητισμού
 
 
 
Υ.Γ. 1 Ρομαντική,  με αγάπη και σεβασμό θα είναι και η συνέχεια. 
 
Υ.Γ. 2 Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, αθλητές, προπονητές, φιλάθλους, συναδέλφους. 
 
Υ.Γ. 3 Τα καλύτερα έρχονται...
 
Υ.Γ. 4 Agapotobasket ευχαριστώ για τις μοναδικές αναμνήσεις. 
Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.