Την ιστορία τη γράφουν οι παρέες!

Written by  Σεπ 27, 2019

Πάντα κάθε χρόνο, όταν πλησιάζει αυτή η μέρα, οι σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό, εκείνος ο κόμπος στο στομάχι, όπως την πρώτη ημέρα, λίγο πριν την πρώτη δημοσίευση και το πρώτο επίσημο "κλικ" του agapotobasket.gr.

Σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα. Και όμως είμαστε 2,190 μέρες μετά.... 

"Η ιστορία γράφεται από τις παρέες". Πολύ χρησιμοποιημένο, πολλοί θα την πουν και έκφραση κλισέ, μπορεί και να είναι, μπορεί και όχι όμως...

Στην δικιά μας περίπρωση σίγουρα ήταν η αρχή των πάντων. Η παρέα μας, η μικρή στην αρχή, εκείνη που ένα απόγευμα είπε: "πάμε και όπου μας βγάλει". Εκείνη που στα σταυροδρόμια ακολουθεί το δρόμο της καρδιάς.
Mαζί με την "τρέλα μας", το μεράκι και την αγάπη μας για την πορτοκαλί σπυριάρα.. Το δικό μας αλατοπίπερο που δίνει γεύση στα όνειρα μας, τα οποία δεν σταματούν ποτέ γιατί "αν δεν κάνεις κάτι που αγαπάς τότε δεν υπάρχεις..." και εμείς υπάρχουμε έξι χρόνια τώρα, μένωντας  πιστοί στις αξίες και τη φιλοσοφία, πάνω στις οποίες έχουμε βαδίσει μέχρι σήμερα. Ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η συνέπεια, είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτες.
 
Από καρδιάς ευχαριστούμε για όλα!
 

Χρόνια μας πολλά λοιπόν με δημιουργική σκέψη, φρέσκες ιδέες και πολλή όρεξη για τρέξιμο. 

Το ραντεβού μας είναι πάντα στα γήπεδα... εκεί που χτυπάει η καρδιά του αθλητισμού! 

See you there...

Υ.Γ. 1 Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη, αθλητές, προπονητές, φιλάθλους, συναδέλφους.  

Υ.Γ. 2 Ρομαντική, γεμάτη αγάπη και σεβασμό θα είναι και η συνέχεια και τα καλύτερα σίγουρα έρχονται...

Υ.Γ. 3 Agapotobasket ευχαριστώ για άλλη μια χρονιά για τις μοναδικές αναμνήσεις. 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.