Έτοιμη για το Ευρωμπάσκετ η Εθνική Γυναικών

Written by  Ιουν 09, 2015

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών αναχωρεί για την Ρουμανία, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωμπάσκετ 2015, με χαμόγελα και αισιοδοξία για μια καλή παρουσία, αλλά πάντα με το κεφάλι χαμηλά και με τις παίκτριες που απαρτίζουν την αποστολή να είναι αποφασισμένες να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

 

Ο απολογισμός των 3 νικών και 7 ηττών από μόνος του δεν λέει τίποτα. Τα φιλικά δεν έδωσαν ποτέ καμία επιτυχία σε επίσημη διοργάνωση από μόνα τους. Τα συμπεράσματα του coach Δικαιουλάκου είναι σίγουρα χρήσιμα και τον οδήγησαν στην τελική 12άδα.

Λολίτα Λύμουρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Όλγα Χατζηνικολάου, Μαριέλλα Φασούλα, Νατάσσα Γκοτζή, Αφροδίτη Κοσμά, Πελαγία Παπαμιχαήλ, Ζωή Δημητράκου, Άρτεμις Σπανού, Στέλλα Καλτσίδου,
Ελεάννα Χριστινάκη θα βρεθούν στα γήπεδα της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (11-28 Ιουνίου).

Η Ρούλα Μούλη και η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου κόπηκαν από το πρώτο μέρος της προετοιμασίας, καθώς δεν ακολούθησαν στα φιλικά τουρνουά που πήρε μέρος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε Ισπανία, Γαλλία και Σερβία.

Άπαντες στις τάξεις της Εθνικής ομάδας περίμεναν την εξέλιξη της αποθεραπείας της Εβίνας Μάλτση, μιας αθλήτριας που είναι κοινό μυστικό ότι με την εμπειρία της και την εξαιρετική μπασκετική της ικανότητα, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας που είδαμε μέχρι τώρα στον αγωνιστικό χώρο.

Επειδή, όμως, πάνω από όλα είναι η υγεία του κάθε αθλητή, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια δεν κατάφερε να είναι έτοιμη να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα ταξιδέψει από το “Ελευθέριος Βενιζέλος“, με αρχικό προορισμό τη Βουδαπέστη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πόλη Οράντεα της Ρουμανίας για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Από την αποστολή κόπηκαν επίσης οι Τάνια Χαλιβέρα και η Άννα Σπυριδοπούλου.

ethniki-gynaikes

ethniki-dkaioulakos

 

Το πρόγραμμα της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ 2015 είναι:

11 Ιουνίου
18.00 Πολωνία-Τουρκία
20.30 Ιταλία-Λευκορωσία

12 Ιουνίου
18.00 Ελλάδα-Ιταλία
20.30 Λευκορωσία-Πολωνία

13 Ιουνίου
18.00 Πολωνία-Ελλάδα
20.30 Τουρκία-Λευκορωσία

14 Ιουνίου
18.00 Ιταλία-Πολωνία
20.30 Ελλάδα-Τουρκία

15 Ιουνίου
18.00 Λευκορωσία-Ελλάδα
20.30 Τουρκία-Ιταλία

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.