Ο κόσμος «αγκαλιάζει» την Εθνική Γυναικών (pics)

Written by  Νοε 24, 2015

Η μάχη των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ ξεκίνησε. Η Εθνική Ομάδα Γυναικών μπήκε πολύ δυνατά σε αυτή τη «μάχη» έχοντας για «έκτο παίκτη» της τον κόσμο που γέμισε το κλειστό γήπεδο της Χαλκίδας για την αναμέτρηση με την Ελβετία.

 

 Η αγάπη του κόσμου δίνει πάντα δύναμη και αποτελεί ίσως από τα πιο ισχυρά κίνητρα για κάθε ομάδα να συνεχίζει να αγωνίζεται.

Το agapotobasket.gr βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας και κατέγραψε όμορφες στιγμές με τα κορίτσια της Εθνικής και τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες για να χειροκροτήσει τις προσπάθειές τους.

DSC 2781

12295158 10153403084482874 338771565 o

DSC 2530

 DSC8344


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι πλέον έτοιμο για τη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στη Βουλγαρία.

Τη 12άδα της Εθνικής Γυναικών για την αναμέτρηση της Τετάρτης αποτελούν οι: Μάλτση, Καλτσίδου, Χατζηνικολάου, Σωτηρίου, Λύμουρα, Κοσμά, Δημητράκου, Σταυρίδου, Σπυριδοπούλου, Χαλιβέρα, Νικολοπούλου,
Σκιαδοπούλου.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στην τελευταία προπόνηση επι ελληνικού εδάφους την Τρίτη το απόγευμα βρέθηκε και η Νατάσσα Γκοτζή προκειμένου να ευχηθεί καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες της, αλλά και η άτυχη του Σαββάτου Άρτεμις Σπανού που κόντρα στην Ελβετία υπέστη κάταγμα στην πρώτη φάλαγγα του δείκτη στο δεξί της χέρι.

 DSC8347  DSC8354

 DSC8356  DSC8360

 

 DSC8372 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.