Οι 170 + 5 εικόνες του αγώνα στην Ελβετία

Written by  Φεβ 25, 2016

Η Ελβετία σαφώς και δεν ήταν ένας αντίπαλος που θα μπορούσε να φοβίσει την Ελλάδα αλλά κανένας αγώνας δεν κερδίζεται πριν ξεκινήσει και κυρίως πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης. 

Το ζητούμενο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017 δεν ήταν μόνο το ροζ φύλλο αγώνα αλλά και η μεγαλύτερη δυνατή διαφορά. Στόχοι που επιτεύχθηκαν όπως έδειξε και το τελικό 38-68 χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία αλλά και την ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ όλες οι παίκτριες της Εθνικής ομάδας. 
 
Το agapotobasket.gr βρέθηκε στην Ελβετία, παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της Ελληνικής ομάδας και σας μεταφέρει εικόνες από το παρκέ του σταδίου της πόλης Φρίμπουργκ. 
 
 DSC5374
 
 DSC5423
 
 DSC7869
 
 DSC8643
 
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ
Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.