Καφαντάρη: «Το Νοέμβριο θα είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή»

Written by  Φεβ 27, 2016

Η Εθνική ομάδα έχει διανύσει τα 2/3 της διαδρομής προς τα γήπεδα της Τσεχίας και είναι μέσα στο στόχο της μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών των ομίλων της προκριματικής φάσης. 



Η διαδρομή ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον επόμενο (ένα ολόκληρο χρόνο μετά δηλαδή) κάτι που κάνει την όλη διαδικασία ιδιόμορφη καθώς δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε εννιά μήνες από τώρα. Σε αυτό στάθηκε και η Ελένη Καφαντάρη στις δηλώσεις της στο agapotobasket.gr κάνοντας παράλληλα και τον μέχρι τώρα απολογισμό. 

«Μέχρι τώρα είναι πολύ καλός ο απολογισμός που κάνουμε έχοντας τρεις νίκες και μόλις μια ήττα με ένα πόντο χαμένο και μάλιστα από τη Ρωσία. Νομίζω πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Από το τελευταίο παιχνίδι κρατάμε την καλή αμυντική παρουσία της ομάδας και την ενέργεια που έβγαλαν όλες οι παίκτριες στο παρκέ κάτι που συνέβαλε στο να πάρουμε και μια μεγάλη διαφορά. Θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να ξαναπαίξουμε. Μπορεί ναι είναι άλλες ομάδες, δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίζουμε». 

Τον ερχόμενο Νοέμβριο μπορεί η προκριματική φάση να ολοκληρώνεται αλλά αυτοί οι μήνες που μεσολαβούν δεν αφήνουν περιθώριο να θεωρείς τίποτα δεδομένο αλλά πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πάντα σαν να είναι η αρχή της πορείας για να μην πέσεις σε καμία παγίδα. 

«Από το Νοέμβριο μέχρι τώρα επειδή ήμαστε και μέσα σε αγωνιστική σεζόν δεν φάνηκε τόσο πολύ το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε. Μέχρι όμως τον επόμενο Νοέμβριο θα μεσολαβήσει και το τέλος της σεζόν και η έναρξη της καινούργιας κάτι που μπορεί να σημαίνει αλλαγές στις ομάδες. Είναι από την αρχή καινούργιος προγραμματισμός και άλλη προετοιμασία αναλόγως και τι ομάδα έχεις εσύ πια και τι θα παρουσιάσουν και οι άλλες ομάδες. Όπως ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2015 η προκριματική φάση έτσι θα είναι και το Νοέμβριο του 2016. Σαν να ξεκινάει από την αρχή δουλεύεις άλλη τακτική και προσπαθείς να προσαρμόσεις κάποια πράγματα με το τι έχεις μπροστά σου που δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν». 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.