Σπανού: «Κάναμε το ένα βήμα»

Written by  Νοε 20, 2016

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών έκανε αυτό που έπρεπε το απόγευμα του Σαββάτου και θα ταξιδέψει πλέον στη Ρωσία για να διεκδικήσει την πρώτη θέση του 6ου ομίλου που οδηγεί απευθείας στο Ευρωμπάσκετ του 2017 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Τσεχίας (και η δεύτερη θέση του ομίλου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης).

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με τη Βουλγαρία η Άρτεμις Σπανού μίλησε στο agapotobasket.gr για τη νίκη αυτή, τα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση αλλά και για το ταξίδι στη Ρωσία όπου η ομάδα πηγαίνει για να διεκδικήσει τη νίκη.

«Στην αρχή δεν είχαμε βρει ρυθμό. Τον βρήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αλλά και τη διαφορά που θέλαμε πολύ. Το ένα βήμα το κάναμε και τώρα έχει μείνει άλλο ένα βήμα να πάμε στη Ρωσία και να διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκριση.

Το παιχνίδι κόντρα στη Βουλγαρία κρίθηκε όταν βρήκαμε ρυθμό. Στην αρχή δεν μπορούσαμε να τον βρούμε αλλά μετά πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε, βάλαμε εύκολα σουτ κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής μας και όλα έγιναν εύκολα. Μόλις έσφιξε λίγο η άμυνα μας και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε νομίζω το διασκεδάσαμε και εμείς και όπως φάνηκε και στον πίνακα σκοράραμε αρκετές παίκτριες. Αυτό είναι το βασικό, ότι διασκεδάσαμε το παιχνίδι και ανέβηκε η διαφορά και πήραμε το παιχνίδι. Ο κόσμος και σήμερα ήταν κοντά μας και μας εμψύχωνε και τον ευχαριστούμε.

Στη Ρωσία θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι, άλλα ύψη, άλλες δυναμικότητες, πρέπει να πάμε συγκεντρωμένες από την αρχή και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.